Grano Salis NetworkGrano SalisGranoChatMusicalise-KnihyModlitbyD K DKřesťANtiqC H M IMOSTYNotabeneECHO 
Vítejte na Grano Salis
Hledej
 
Je a svátek má Rostislav.   Vytvoření registrace
  Článků < 7 dní: 3, článků celkem: 16652, komentáře < 7 dní: 236, komentářů celkem: 429552, adminů: 60, uživatelů: 5252  
Vyzkoušejte
Jednoduché menu

Úvodní stránka

Archiv článků

Protestantské církve

Veřejné modlitby

Zpovědnice

e-Knihovna

e-Knihy pro mobily

Kam na internetu

Soubory ke stažení

Recenze

Diskusní fórum

Tvůj blog

Blogy uživatelů

Ceny Zlatá Perla

Ceny Zlatá Slza

Doporučit známým

Poslat článek


Tip na Vánoční dárek:

Recenze
Obsah
OBJEDNAT


GRANO MUSICALIS

Hudební portál
GRANO MUSICALIS
mp3 zdarma

Velký pátek

Vzkříšení


Pravidla


Kdo je online
Právě je 433 návštěvník(ů)
a 1 uživatel(ů) online:

rosmano

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde

Polemika


Přihlášení

Novinky portálu Notabene
·Selhání pøedstavitelù Jižních baptistù pøi ochranì obìtí sexuálního zneužívání
·Sbor Bratrské jednoty baptistù v Lovosicích vstoupil do likvidace
·Informace z jednání Výkonného výboru BJB dne 10. kvìtna 2022
·JAS 50 let: Adrian Snell, trièko a beatifikace Miloše Šolce
·Online pøenosy ze setkání všech JASákù k 50. výroèí pìveckého sboru JAS
·Prohlášení tajemníka Èeské evangelikální aliance k ruské agresi na Ukrajinì
·Jak se pøipravit na podzimní vlnu?
·Kam se podìly duchovní dary?
·Bratrská jednota baptistù se stala èlenem Èeské eavngelikální aliance
·Patriarcha Kirill v Západu vidí semeništì zla a sní o vizi velkého Ruska

více...

Počítadlo
Zaznamenali jsme
116470931
přístupů od 17. 10. 2001

granosalis.cz :: Zobrazit téma - Rebecca Brown o rozvracení křestanských církví
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Rebecca Brown o rozvracení křestanských církví

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra granosalis.cz -> Satanismus
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gojim
Druhý pilot
Druhý pilot


Založen: Dec 12, 2003
Příspěvky: 116

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 9:17 am    Předmět: Rebecca Brown o rozvracení křestanských církví Citovat

KAPITOLA 17 - Rozvracení křestanských církví

ELAINE VYPRÁVÍ:

V letech, kdy jsem byla v Bratrstvu, mne důkladně cvičili - a já zase zacvičovala druhé jak infiltrovat a rozvracet různá křesťanská společenství. Satanovým cílem je učinit z každého sboru takovou církev, jaká byla v Laodiceji, jak ji popisuje náš Pán Ježíš Kristus ve Zjevení 3,15-16: „Vimt' skutky tvé, že ani jsi studený, ani horký. Ó bys byl studený aneb horký. A takže jsi vlažný, a ani studený, ani horký, vyvrhu tě z úst svých."

Církve plné pasivních lidí, kteří se ani neobtěžují s četbou a studiem Bible, kteří sice »mají vnější formu zbožnosti, ale její moc popírají...«, jak to výstižně popisuje 2. Timoteovi 3,5, pro Satana žádnou hrozbu nepředstavují. Učili nás základnímu osmibodovému programu jak napadnout sbor, do něhož nás vyslali. Tento program bylo možno adaptovat na každou denominaci. Skutečnost, že téměř všichni vysoce postavení satanisté navštěvují pravidelně křesťanské sbory, by neměla nikoho překvapovat. To jest nikoho, kdo si udělá čas na četbu Božího slova. Boží slovo nás křesťany jasně varuje, že Satanovy útoky přijdou zevnitř církve-zejména v dobách prosperity. Když se Pavel loučil se staršími v Efezu, varoval je:
„Nyní vim, že mě už neuvidí nikdo z vás, k nimž jsem na svých cestách přišel hlásat Boží království. Proto vám v tento den prohlašuji před Bohem, že mou vinou nikdo nezahyne, neboť jsem vám oznámil celou Boží vůli a nic jsem nezamlčel. Dávejte pozor na sebe i na celé stádo, ve kterém si vás Duch svatý ustanovil za strážce, abyste byli pastýři Boží církve, kterou si Bůh získal krví vlastního Syna. Vím, že po mém odchodu přijdou mezi vás draví vlci, kteří nebudou šetřit stádo. / mezi vámi samými povstanou lidé, kteří povedou scestné řeči, aby strhli učedníky na svou stranu. Buďte proto bdělí a pamatujte, že jsem se slzami v očích po tři roky ve dne v noci každému z vás neustále ukazoval cestu. Skutky 20,25-31" „Jsou to falešní apoštolově, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy. A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla; není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky! 2. Korintským 11,13-15" „ Vloudili se totiž mezi vás někteří bezbožní lidé zapsaní už dávno k odsouzení, kteří zaměňují milost našeho Pána v nezřízenost a zapírají jediného vládce a našeho Pána Ježíše Krista. Judův 4"

Tato písma nám jasně ukazují, že Satanovy útoky přijdou zevnitř církve. Nesnažíme se rozpoutat hon na čarodějnice, ale chceme vám ukázat na hlavní taktiky, které Satan používá, abyste takovýmto aktivitám, vycházejícím zevnitř vašeho sboru, mohli učinit přítrž. Každý jednotlivec je před Bohem zodpověďný, aby byl bdělý a ostražitý, aby četl a s modlitbou studoval Boží slovo, aby bedlivě naslouchal, co se v jeho sboru učí. Proti každému učení, které není v souladu s Božím slovem, je nutno se ohradit bez ohledu na to, kdo učí.

Musí se tak však dít v lásce a mírnosti, ale rozhoďně. K tomu dává Pavel Timoteovi velmi dobrou radu: „Staršího netresci, ale napomínej jako otce, mladších jako bratří, starých žen jako matek, mladic jako sester, ve vší čistotě. 1. Timoteovi 5,1-2"

Slovo »napomínat« znamená vážně, snažně, úpěnlivě prosit, s úctou. Nikdy nezapomeň, že Ježíš tyto lidi miluje a zemřel za ně právě tak jako za tebe a za mě. Tvým cílem není někoho odhalit a zostudit, nýbrž vést a zachránit. Prosím, nezapomeňte na mou vlastní zkušenost. Ten malý sbor, do něhož jsem byla poslána, abych jej rozbila, věděl, že jsem čarodějnice, ale veřejně mne neodhalili ani se proti mně nepostavili. Místo toho mne milovali, bděli nade mnou, abych nemohla do sboru zavléci destruktivní nauku, a modlili se za mne, dokud jsem nebyla spasena.

Zde uvádím osm základních bodů útoku na křesťanské sbory, jimž Satan vyučuje své služebníky, aby tyto sbory rozbil:

1) »Vyznat víru«
Jako první musí satanista učinit »vyznání víry«. Musí předstírat, zeje spasen, aby si u lidí v daném sboru získal důvěru. Ve sborech, kde jsou lidé vyzýváni, aby přišli dopředu, půjde tento člověk dopředu, obvykle se slzami, a bude předstírat, že »touží být spasen«. Je-li daný sbor charismatický a klade velký důraz na dar mluvení v jazycích, bude satanista mluvit v jazycích. To není problém, neboť démoni mohou mluvit v jazycích velmi snaďno. Vzpomeň si, že když byl ve mně Men-Cen, mohla jsem kteréhokoli zahraničního hodnostáře oslovit jeho vlastním jazykem. Proto Pán klade takový důraz na výklad: „Když se sejdete... Mluví-li někdo jazykem, at' mluví dva nebo nejvýše tři, a to jeden po druhém, a jeden at' vykládá. A jestliže tam není vykladač, at' ve shromáždění mlčí; at' mluví k sobě a k Bohu 1 Korintským 14,26-28"

Ach, kolik škody se napáchá jen proto, že sbory toto prosté varování nerespektují! V charismatických sborech je obvyklé, že při bohoslužbách a modlitebních shromážděních mnoho lidí najednou mluví a modlí se v jazycích bez výkladu. Z toho satanisté velmi těží. V době, kdy jsem sloužila Satanu, při všech shromážděních a modlitebních setkáních jsem mluvila pravidelně v jazycích, zrovna tak jako ostatní satanisté, s nimiž jsem spolupracovala. Nikdo nevykládal. Proklínali jsme ten sbor, pastora, členy sboru a Boha! A nikdo to nevěděl! Všude sbory vyzýváme, aby toto písmo respektovali. Jestliže se sejdete jako skupina, omezujte mluvení v jazycích, jak učí toto písmo. Když to uděláte, učiníte podstatný krok k omezení Satanových útoků. Tři další písma, která se ve sborech většinou přehlížejí: „Nejmilejší, ne každému duchu věřte, ale zkušujte duchů, jsou-li z Boha; nebo mnozí falešní proroci vyšli na svět. Po tomto znejte Ducha Božího: všeliký duch, který vyznává Jezukrista v těle přišlého, z Boha jest. Ale všeliký duch, který nevyznává Jezukrista v těle přišlého, není z Boha; nýbrž tot' jest ten duch antikristův, o kterémž jste slýchali, že přijíti má, a již jest nyní na světě. 1 Janův 4,1-3" „ On pak řekl Vizte abyste nebyli svedeni Nebo mnozí přijdou v mém jménu... Lukáš 21,8" „Ne každý, kdo mi říká: Pane, Pane, vejde do království nebeského, ale ten, kdo činí vůli Otce mého, kterýž v nebesích jest. Mnozí mi dějí v onen den: Pane, Pane, zdaliž jsme ve jménu tvém neprorokovali, a ve jménu tvém ďáblů nevymítali, a v tvém jménu divů mnohých nečinili? A tehdy jim vyznám, že jsem vás nikdy neznal. Odejděte ode mne, činitelé nepravosti. Matouš 7,21-23"

Zdá se, že to je jedna z oblastí, kde mezi křesťany vládne velký zmatek. Satanisté mohou používat jméno Ježíš, a také to činí. Mohou vyučovat a kázat o Ježíši, mohou jméno Ježíš používat v modlitbě atd. To jasně ukazují právě citovaná písma z Lukáše a Matouše. Jednu věc však nedokážou. Nemohou projít testem 1. listu Janova 4. Nedokážou se ti zpříma podívat do očí a říci: »Ježíš Kristus, který je Bůh, který přišel v těle, zemřel na kříži a po třech dnech vstal z hrobu a nyní sedí po pravici Boha Otce, tento Ježíš je můj Pan a Spasitel a Mistr.«

O ano, mohou říci: »Ježíš mě spasil. « Ale o kterém Ježíši mluví? Ježíš sám řekl, že přijdou mnozí a budou tvrdit, že jsou Ježíš. Také mohou číst nebo opakovat vyznání víry v Ježíše Krista. Mohou číst a také čtou písma. Zeptáte-li se jich, zda Ježíš Kristus, ktery' přišel v těle, je jejich
Spasitelem, mohou lhát a odpovědí: »Ano. « Nedokážou však vlastními ústy učinit prohlášení uvedené shora. Bůh nám dal test, který máme používat, drazí bratří a sestry. Používejme Boží slovo.

2)Získat si důvěru
Satanisté si získávají v křesťanských sborech důvěru mnoha způsoby, podle toho, o jaký sbor jde. Pravidelně navštěvují bohoslužby. Je možno se na ně vždy spolehnout, že budou ochotni pomoci při každém projektu. Tak si nejen získávají důvěru, ale také poznávají sbor a jeho členy. Zanedlouho zjistí, kdo je opravdu oddán Kristu. Dalším důležitým nástrojem jsou peníze. Je-li sbor velký a bohatý, dávají pravidelně a své částky postupně zvyšují, až se stanou těmi, kdo podporují sbor finančně nejvíce. V malých sborech s převážně chudými členy peníze nerozhazují, ale postupně a uvážlivě své částky zvyšují, dokud se mnohé programy ve sboru nestanou závislými na jejich finanční podpoře. Peníze, které dávají, přirozeně poskytuje Bratrstvo-a peníze mluví! Naneštěstí to platí i v našich křesťanských sborech. Mezi vůdci sboru sotva kdy najdeš chudé.

3)Rozvrátit modlitební bázi
„Všelikou modlitbou a prosbou modlíce se každého času v Duchu, a v tom bedliví jsouce se vší ustavičností a prošením za všecky svaté. Efezským 6,18"
O jedno jediné jde satanistům nejvíce: vystrnadit ze sboru modlitbu. V Písmu je tolik míst o modlitbě, že je zde ani nestačíme uvést. Silný sbor je sbor, který se modlí. Modlitba vyžaduje sebekázeň a žel, většina křesťanů věnuje modlitbě jen velmi málo času. Dovolte, abych vy­právěla, jak právě ve sboru, v němž jsem byla osvobozena, jeden satanista zbavil tento sbor veškeré síly. Nad tím, co se stalo, jsme s Rebekou hluboce zarmouceny, ale nepodařilo se nám přimět vůdce sboru, aby nás poslechli. Krátce poté, co jsem byla úplně vysvobozena, jsme s hrůzou viděly, jak náš sbor začal navštěvovat velekněz velkého a mocného kruhu v našem městě. Znala jsem ho i jeho rodinu z doby, kdy jsem ještě vězela v satanismu. Vícekrát mně i Rebece vyhrožoval. Netrvalo ani dva roky, a se svými spolupracovníky tento nádherný a silný sbor zcela zničil! Mnohokrát jsme pastora a několik starších v slzách úpěnlivě prosily, aby tomu, co se ve sboru děje, učinili přítrž, ale nedali na nás. Nemohly jsme »Roye« (to není jeho skutečné jméno) obvinit z toho, že je satanista, protože jsme samozřejmě neměly žádný důkaz. Slovo by stálo proti slovu. Nicméně vícekrát jsme se snažily pastorovi a starším ukázat, že ovoce jeho života není v souladu s Písmem. Roy byl velmi zámožný. Brzy poté, co začal sbor navštěvovat, stal se také jeho členem. Tvrdil, že pevně stojí na Písmu a zeje dobře zná, což také byla pravda. Přispíval velkými částkami, zúčastňoval se každého shromáždění, podílel se na každé aktivitě a připojil se k pěveckému sboru. V té době měl náš sbor každou středu večer mimořádně mocné modlitební shromáždění. Toto modlitební shromáždění navštěvovalo každý týden 200-300 lidí a modlili se jako jedno tělo. Byli jsme v modlitbách tak silní, že Duch svatý doslova otřásal sborovým domem. Tihle lidé brali modlitbu opravdu vážně.

Jak se dalo očekávat, sbor začal mohutně růst. Ani ne za rok vzrostl počet členů z tří set na více než tisíc. To je pro každý sbor nadmíru nebezpečná doba. Pastor a starší již nebyli schopni znát každého člena osobně. Místo aby sbor rozdělili na dva sesterské sbory tak, aby se počet členů dal zvláďnout, rozšířili budovu - a sbor nadále rychle rostl. Všichni měli za to, že Bůh jim bohatě žehná - a také žehnal. Avšak mnozí z nově příchozích byli satanisté, kteří se vydávali za křesťany. Ani ne za šest měsíců poté, co vstoupil do sboru, předstoupil Roy před sbor a prohlásil, že Bůh mu položil na srdce velké břímě modliteb za Ameriku. Řekl, že Bůh chce, aby se členové začali jedenkrát v týdnu scházet k poledním modlitbám za svou zem. Byl ochoten tuto skupinu vést. Všichni ve sboru si mysleli, že to je přece něco, a všichni ho obdivovali. Za pár měsíců ho udělali starším a krátce poté byl zvolen do správní rady sboru.

Asi čtyři měsíce po ustavení skupiny »Modlitby za Ameriku« odstartoval další útok. Se svou manželkou a asi dvaceti členy sboru sdělili vedoucímu pěveckého sboru v slzách, že do pěveckého sboru už nemohou chodit, neboť to zabírá tolik času, že »jsou příliš dlouho odlou­čeni od rodiny.« Tvrdili, že je to pro ně příliš velká zátěž: navštěvovat ve středu večer modlitební shromáždění a po tomto modlitebním shromáždění ještě jít na zkoušku zpěvu.
Samo sebou netrvalo dlouho a vedoucí pěveckého sboru přistoupil ke starším s prosbou, aby se zkouška zpěvu mohla konat během modlitebního shromáždění a »samozřejmě by měli své modlitby před zkouškou. « Starší souhlasili - a těch dvacet v pěveckém sboru zůstalo. První útok byl úspěšný. Poněvadž pěvecký sbor byl velký, postihlo to značnou část sboru: ani se nemodlili ani nečerpali užitek z těchto mocných modlitebních shromáždění. Ostatní členové sboru se většinou ptali, zda je to modlitební shromáždění zas tak strašně důležité. Asi měsíc po onom vítězství s pěveckým sborem zaútočil Roy znovu na setkaní starších a správní rady. Řekl jim, že pro rychlý růst sboru se nevěnuje dostatek času vyučování jeďnotlivců, jak mají růst v Panu a jak mají předávat evangelium druhým. Řekl, že nedělní školy na tento úkol prostě nemohou stačit. Poukázal také na to, že členové se již osobně neznají, jak tomu bylo, když sbor byl ještě menší - to vše pádné argumenty. AVŠAK jeho řešením pro tento problém bylo rozpustit tu velkou sjednocenou modlitební skupinu - a všechny rozdělit do malých »učeďnických skupin«, kde lze každého vyučovat individuálně, jak » růst a evangelizovat« a kde by se lidé vzájemně lépe poznali. Pastor, starší i správní rada to zbaštili i s navijákem.

Modlitební shromáždění bylo rozpuštěno a byly vytvořeny malé učednické skupinky. Přirozeně, úkolem vytvořit skupinky byl pověřen Roy. Osobami, které vybral do vedení těchto skupinek, byli především satanisté. Modlitba a moc sboru vzaly za své! V slzách jsme s Rebekou šly za pastorem a některými staršími a snažily se jim podle Písma ukázat, že tato mocná modlitební shromáždění jsou páteří sboru. Odmítli nás. Od každého jsme slyšely stejnou výmluvu: »Roy sám nejlépe ví, jak je modlitba důležitá. Vždyť se podívejte, on to byl, kdo rozjel „Modlitby za Ameriku"«. Mnozí z nejsilnějších křesťanů odešli a začali navštěvovat jiné sbory. Do roka se sbor ocitl v troskách. Pastor byl frustrován a opustil sbor, starší a osvědčení členové sboru odešli a moc sboru byla ta tam. Vidíte, jak je to snaďné? Nestalo se něco podobného i ve vašem sboru? Neopouštěj jen tak sbor; prosím, postav se a bojuj proti Satanovi. Vraťte modlitbě ve svém sboru místo, které jí náleží!

4)Pomluvy
Jakmile je modlitební základna sboru zničena, mají satanisté volné ruce. Mohou si dělat, co chtějí.
To nejsnadnější jsou pomluvy. Pomluvy jsou Satanovým hlavním nástrojem. Je jen velmi málo těch, kteří jsou dosti silní, aby pomluvu nešířili dál. Satanisté mohou snadno zničit důvěryhodnost pastora a opravdových křesťanů ve sboru tím, že pustí do oběhu pomluvy. Všem vůdcům sborů co nejnaléhavěji radíme, aby byli obezřetní. Nikdy nechod' do domu členky sboru sám, abys jí poskytoval pastýřskou radu či pomoc. Velice snadno by na tebe mohli něco ušít. I kdybys neudělal nic nepatřičného nebo nesprávného, kdo ti to dokáže? Kariéra mnohého pastora vzala za své jen na základě takovéto zinscenované kauzy. 1. Tesalonickým 5,22 praví: »Zlého se chraňte v každé podobě. « Každý křesťan udělá dobře, když bude toto písmo respektovat.

5)Vyučovat a upravovat učení
Satanisté obzvláště prahnou po pozicích, které by jim umožnily v církvi vyučovat. Tam mohou napáchat enormní škody. Opravdu víte, jak si učitelé vaší nedělní školy stojí v Pánu? Opravdu víte, čemu vyučují vaše děti nebo někoho jiného? Já sama jsem po několik let vyučovala v nedělní škole ve velkém charismatickém sboru v našem městě, ve sboru, který stavěl na Bibli, vedla jsem a vyučovala pěvecký sbor mladých, a zároveň sloužila Satanu. Dnes mi to láme srdce, když si vzpomenu na ty mnohé mladé životy, které jsem zničila, když jsem je při této výuce získávala pro satanismus, a na četné další, jejichž čas jsem mařila a nevyučovala je pravému evangeliu Ježíše Krista. Nemylme se. Velký počet duchovních ve velkých a bohatých církvích v naší zemi jsou satanisté. Jejich vliv sahá daleko a mohou nerušeně pokračovat v tom, co dělají, protože křesťané jsou příliš pohodlní, než aby studovali v Bibli a prověřovali, co tito říkají. Jsou tři hlavní oblasti, kde se satanisté nejvíce angažují:

(a) Modlitba.
Z modlitby činí velmi složitou proceduru. Často učí, že věřící musí nejdříve učinit celou řadu kroků, aby si byl jist, že se nachází ve »správném« vztahu k Bohu, než vůbec bude mít v modlitbě sílu či dokonce než jej vůbec Bůh uslyší. Používají a překrucují mnoho
písem, aby svým falešným naukám dodali zdání pravosti. Spousta lidí se nechá odradit, a už se vůbec nemodlí, poněvadž modlitba je představována jako cosi tak obtížného a komplikovaného. Snažíme se každého přimět k tomu, aby si prostudoval verše Židům 4,14-16: „Protože máme mocného velekněze, který vstoupil až před Boží tvář, Ježíše, Syna Božího, držme se toho, co vyznáváme. Nemáme přece velekněze, který není schopen mít soucit s našimi slabostmi; vždyť na sobě zakusil všechna pokušení jako my, ale nedopustil se hříchu. Přistupme tedy směle k trůnu milosti, abychom došli milosrdenství a nalezli milost a pomoc v pravý čas.

b)Jedna z nejdestruktivnějších satanských doktrín v současné době je evangelium víry a prosperity.
Jedna z nejjistějších cest jak člověka připravit o jakoukoli ochotu něco vytrpět, pomoci bratru, a jak opravdového křesťana zbavit odvahy před pronásledováním (to se skutečně v naší zemi děje dnes a denně) je nauka, že každý křestan má být stále zdravý a bohatý. Každý, kdo není zdravý a bohatý, v určité oblasti života selhává. Není ani možno vypočítat všechna písma, která toto vyvracejí. Zde jeden krátký verš, kter za všechny praví: „A takž i všickni, kteříž chtějí pobožně živi býti v Kristu Ježíši, protivenství míti budou.2. Timoteovi 3,12" Všimněte si prosím, že tu není žádného omezení, pokud jde o to, jakým pronásledováním bude křesťan trpět - to může být v oblasti finanční, tělesné nebo duševní.

c)Doktrína lásky - »nikoho nesmíme soudit. «
Satanisté se sami touto naukou chrání, a pasivní křesťané by neradi někomu šlápli na palec.
Prostě nechtějí se trápit, protože kdyby se starali, jejich tichý, ničím nerušený a blahobytný život by již nebyl tak tichý a blahobytný.

6)Rozbít jednotu rodiny
Satan ví, že když se mu podaří rozbít jednotu rodiny, podaří se mu rozbít i jednotu církve - a mohla bych dodati celého státu. Satanisté uvnitř křesťanských církví se usilovně snaží rozvracet rodiny. Zahajují všemožné programy pro dospívající, pro školní mládež, pro děti předškolního věku. Rozvíjejí zvláštní programy pro ženy a muže, aby i rodiče byli pokud možno separováni. Pro děti jsou kázání i účast na modlitebních shromážděních stejně tak nutné jako pro dospělé. V celé Bibli je zřetelný princip, že se děti učí podle příkladu rodičů. Tím, že se děti učí tiše sedět na shromáždění a naslouchat pastorovi, učí se i respektu vůči Bohu a církvi. Jakmile se mladým lidem poskytují programy, které je oddělují od hlavních bohoslužeb, ztrácejí respekt před pastorem a církví. NEMUSEJÍ tu sedět a poslouchat pastora - je pro ně prostě nuďný. Tento postoj si brzy osvojí. Jak lépe se děti naučí modlit než tím, že se připojí k rodičům? Rodiny jsou neustále vystaveny útokům Satana. V těchto ďnech, kdy je rozvod tak snaďný, je třeba, aby manželé trávili čas společně, aby zůstávali v jeďnotě. Oddělovat je v církvi, v programech duchovní obnovy apod., to je účinný způsob jak mezi ně vrážet klín.

7)Zastavit jasné vyučování o Satanu
„Abychom nebyli oklamáni od satana. Nebot' nejsou nám myšlení jeho neznámá. 2. Korintským 2,10.11" „ Vyhlazen bude lid můj pro nevědomost. Poněvadž jsi ty pohrdl poznánim, i tebou pohrdnu, abys mi kněžství nekonal; a že jsi zapomněl na zákon Boha svého, já také zapomenu se na syny tvé. Ozeáš 4,6" „Střízliví buďte, bděte; nebo protivník váš ďábel jako lev řvoucí obchází, hledaje, koho by sežral. 1. Petrův 5,8" „Totot' pak jest ten soud,íže světlo přišlo na svět, ale milovali lidé více tmu nežli světlo; nebo skutkové jejich byli zlí.Jan 3,19"

Jedním z hlavních cílů Satana a jeho služebníků je zabránit jakémukoli vyučování o něm a jeho aktivitách. Pokud lidé zůstávají o Satanu ne-vědoucí, může si poměrně bez zábran dělat, co se mu zlíbí. Satanisté mají vždy příkaz, aby ve sborech, které navštěvují, zabránili jakémukoli vyučování o Satanu. Uvádějí pro to četné důvody a výmluvy. Říkají, že každé vyučování o Satanu Satana ctí, odvádí mysl lidí od Pana, vystavuje je pokušení, aby se obrátili k Satanu atd. atd. ad infmitum. Avšak Boží slovo jasně o Satanu mnohé učí a varuje nás, že nepřítel nad námi určitě získá převahu, jestliže jej nebudeme znát. Prostá zaklínači formule od vysokého satanisty, který je ve sboru, přidělí každé osobě, která je tam právě na návštěvě, démona. Úkolem tohoto démona je být ve střehu - a v okamžiku, kdy někdo něco o Satanu řekne - zaměstnat člověka jinými myšlenkami tak, aby tomu neporozuměl.
Dejte si pozor: je docela možné, že se právě z těch členů sboru, kteří si na vyučování o Satanu a jeho taktikách stěžují nejhlasitěji, vyklubou sami satanisté.

8.) Přímé čarodějnické útoky proti klíčovým členům sboru
Také proto je modlitba tak důležitá. Každý pastor, vedoucí ve sboru, každý člen, který se opravdu zasazuje pro Pana a proti Satanovi, bude masivně napadán čarodějnickými útoky. Budou sužováni všemožnými tělesnými nemocemi, potížemi s koncentrací, zmatky, únavou a vyčerpaností, potížemi s modlitbou atd. Je třeba, aby členové sboru neustále podporovali své vůdce modlitbami a přímluvami. Jakmile se tato modlitební základna vytratí, jsou pastor a vůdcové těmto útokům vydáni napospas a často podlehnou. Proto na konci téměř každého listu Pavel prosí své spolukřesťany, aby se za něj modlili. O úspěchu Satanových pečlivě připravovaných taktik svědčí neuvěřitelný počet bezmocných mrtvých křesťanských sborů. Modlíme se, aby každý křesťan, který tato slova čte, prosil, aby mu Pán ukázal, jak má proti takovým útokům ve svém sboru bojovat.

Úryvok bol z knihy: Rebecca Brown - Prisel osvobodit zajate ...

Stránky Rebeccy Brown: http://harvestwarriors.com/

Knihy od Rebecca Brown:

Rebecca Brown - Prišel osvobodit zajaté
http://www.insightsofgod.com/downloads/Czech_Books/R_Brown_1_Prisel_osvobodit_zajate.pdf

Rebecca Brown - Priprav se k boji
http://www.insightsofgod.com/downloads/Czech_Books/R_Brown_2_PRIPRAV_SE_K_BOJI.pdf

Prokleti ktera nebyla zlomena
http://www.insightsofgod.com/downloads/Czech_Books/R_Brown_3_Prokleti_ktera_nebyla_zlomena.pdf


Naposledy upravil Gojim dne ne leden 27, 2008 2:33 pm, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bennu
Cestující v tranzitu
Cestující v tranzitu


Založen: Jul 23, 2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 2:53 am    Předmět: Citovat

Tady myslím není moc na co reagovat, takový fanatický zmatek jsem už dlouho nečetl. Co třeba tohle: "V té době měl náš sbor každou středu večer mimořádně mocné modlitební shromáždění. Toto modlitební shromáždění navštěvovalo každý týden 200-300 lidí a modlili se jako jedno tělo. Byli jsme v modlitbách tak silní, že Duch svatý doslova otřásal sborovým domem. Tihle lidé brali modlitbu opravdu vážně." Káže vodu a pije víno. Přesně tohle totiž ten její "bůh na zemi" nedoporučoval.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gojim
Druhý pilot
Druhý pilot


Založen: Dec 12, 2003
Příspěvky: 116

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 5:56 pm    Předmět: Co ??? Citovat

Nerozumiem. Kto kaze vodu a pije vino? Koho "buh" co nedoporucoval???

Tvoj komentar je uplne zmatok, rozumiete tomu niekto??? Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bennu
Cestující v tranzitu
Cestující v tranzitu


Založen: Jul 23, 2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 1:43 pm    Předmět: Citovat

Jo jo, je to tím, že jsem to celé nečetl. Skákal jsem po různých odstavcích. V té době jsem byl velice unavený.

Takže pokud si to Gojime nepochopil, měl jsem na mysli skutečnost, že veřejná a navíc hromadná modlitba je prachsprostá orgie. A že tuto věc Ježíš nedoporučoval. Jasné? Toho se týkalo i příslový o kázání vody a pití vína. Neboť v textu je doporučeno řídit se biblí, ale autor (jako součást nějakého společenství) to zároveň nečiní.

Gojim píše: Koho "buh" co nedoporucoval??? Za autora jsem považoval ženu. "Co" nebudu komentovat, to měl být totiž počátak diskuze.

V textu je okolo 50 slov, jejichž kořenem je slovo satan. To nejenže umožňuje označit text za fanatický, ale také to spolehlivě odradí normálního čtenáře.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kathyczv
Cestující s rezervací letenky
Cestující s rezervací letenky


Založen: Feb 05, 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2008 6:52 am    Předmět: Rebeca Brown Citovat

Prosim webmajstra o vymazanie odkazov na knihy Rebeky Brown. Jej knihy su plne okultizmu, satanizmu atd. Pre cloveka nie su ziadnym prinosom , prave naopak. Docitala som sa , ze Rebeka je praktizujuca " carodejka" V minulosti bola lekarkou , titul jej odnali lebo zanedbala pacientov, no aj nadalej titul pouziva.
Mnohi ludia pisu svoje negativne skusenosti po precitani spominanych knih. Ja som tie knihy citala a mozem potvrdit, ze to bola velka strata casu a zanechalo to vo mne len zmiesane pocity , strach atd.

http://www.geocities.com/paulblizard/brown.html
http://www.demonbuster.com/rebeccab.html
http://www.answers.org/satan/brown.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eyetiger
Cestující s rezervací letenky
Cestující s rezervací letenky


Založen: Jun 26, 2007
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 9:27 am    Předmět: Citovat

Knihy Rebecy Brown jsou určitě hodně inspirujícím podkladem pro křesťany zabývající se aktivně praxí vysvobozování, pro mě byly taky jednoznačným kladným přínosem .... bohužel zklamu některé jedince, kteří byli tak trochu zaskočeni obsahem těchto knih, ale vše co se v nich nachází je založeno na skutečnosti, kamarád který se zabývá už roky modlitby vysvobozování a je bojišti s démony se až a pár věcí se všemi okolnostmi setkal ... určitě ale tyto knihy nedoporučuji začínájicím křesťanům nebo lidem z ,,venku" kteří ještě tak trochu žijí v realitě billboardového světa ... roky jsem se zabával okultizmem (nevědomě), čímž jsem se dostal do velkých problémů a ocitnul jsem se až n hranici života a smrti, mnohé z rad Rebecy mi pomohli dosáhnout vítěztví, díky jí a Pánu za tyto knihy...není pravdou co se o ní píše ve světle negativity, z vlastní zkušenosti a dalších x lidí zabývající se vysvobozováním lidí z démonických pout vím že její podklady pro praxi jsou pravdivé..proto nesuďte Wink ... díky Pánu za tuhle služebnici a její přínos pro mnohé křesťany
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HiramAbiff
Cestující u odbavovací přepážky
Cestující u odbavovací přepážky


Založen: Feb 08, 2008
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 2:00 pm    Předmět: Re: Rebeca Brown Citovat

kathyczv napsal:
Prosim webmajstra o vymazanie odkazov na knihy Rebeky Brown. Jej knihy su plne okultizmu, satanizmu atd. Pre cloveka nie su ziadnym prinosom , prave naopak. Docitala som sa , ze Rebeka je praktizujuca " carodejka" V minulosti bola lekarkou , titul jej odnali lebo zanedbala pacientov, no aj nadalej titul pouziva.
Mnohi ludia pisu svoje negativne skusenosti po precitani spominanych knih. Ja som tie knihy citala a mozem potvrdit, ze to bola velka strata casu a zanechalo to vo mne len zmiesane pocity , strach atd.

http://www.geocities.com/paulblizard/brown.html
http://www.demonbuster.com/rebeccab.html
http://www.answers.org/satan/brown.html


Přidávám se k prosbě o vymazání náboženské fundamentální fanatičky.

Zde je stručný profil R.Brown, která je (ve své vlasti) odmítnutá všemi oficiálními evangelickými, neevangelickými... církvemi.

Myslím že na Grano Salis, ani nikde na českém webu, nejsou přeložená dost závažná fakta kontroverzní autorky Rebecca Julia Brown pův. jm (Ruth Irene Bailey).
Několik základních údajů můžete nalézt např. zase na wikipedii zde
http://en.wikipedia.org/wiki/Rebecca_Brown_%28Christian_author%29 bohužel je to jen v angličtině.
Pokusím se zde vypsat několik závažných fakt pro ty co neumí anglicky.

Autorka se narodila r. 1948, byla lékařkou, které byla se závažných důvodů odebrána license (kvůli špatným diagnózám a předávkování pacientů ), autorka věří na svět plný satanitických táborů, ve kterých se trénují satanisté a čarodějnice. V roce 1989 se oženila s Daniel Michael Yoder , se kterým vede fundamentalistickou fanatickou skupinu bojující proti Satanismu říkající si Harvest Warriors (chtějí svatou válku, nabádají k terrorismu...)

Stručná biografie v datech :
V 80. letech vydáva se svou "spolubydlící" Elaine první 2 knihy He Came To Set The Captives Free (1986) and Prepare for War (1987) - česky Prišel osvobodit zajaté a Připrav se k boji u Chick publications, na základě jejích příběhů vydává Chick komiks The Poor Little Witch ve kterém popisují jak se ve školách rekurtují talentované děti k Satanismu, nebo odhalují to, že v křesťanských kostelech berou kněží úplatky...Dál tyto dvě ženy tvrdí, že Jóga je satanistická, Římsko-katolická církev je čarodějnictví, že Svobodní zednáři spolupracují se Satanem...ještě samozřejmě počítačové hry jsou satanistické...
V roce 1992 odchází od Chick pub. a znovu vydává knihy u Whitaker House.Mnoho křesťanů považuje její knihy za nesmyslné, ale někteří jí stále věří.Dále vydává Standing On The Rock, Unbroken Curses and Becoming A Vessel of Honor, už bez Elaine - která byla inspirací jejích předchozích knih.
Elain byla její spolubydlící, ale především to údajně byla vysoko postavená satanistická kněžka, jež konvertovala ke křeťanství. Její pravé jméno se v knihách nezmiňuje, ale později když byla Rebecce Julia Brown odebírána license, se na něj přišlo. Elaine - trpící schizofrenií a paranoiu tak byla častým zdrojem tvrzení Rebeccy Brownové.V roce 2005 umírá.

V roce 1984 byla Rebecca Julia Brown zbavena lékařské license kvůli předávkování pacientů, neléčení jich, protože byli "posedlí zlými duchy a démony".Při psychiatrickém vyšetření se zjistilo, že si píchala Rebecca neznáme halucinogení látky a trpí schyzofrenií, iluzemi démonů, paranoiou, halucinacemi...také se zjistilo, že Elaine je ve skutečnosti Edna Elaine Moses, kterou Rebecca Julia Brown špatně diagnostikovala a léčila silnými dávkami Demerolu a Fenobarbituátu (což jsou opiátové drogy), také se zjistilo, že Elaine musela být hospitalizována na detoxikačním oddělení - protože jí Rebecca Julia Brown předávkovala...

Brownin manžel Daniel Yoder v r. 1991 zatčen - měl falešný řidičák, pojištění - prostě všechno, zjistilo se, že se ve skutečnosti jmenuje William Joseph Stewart, načeš přiznal vinu a zaplatil kauci.

Jinak její knihy prozkoumala např. - Personal Freedom Outreach zkrácené PFO, což je taková americká evangelická seriózní organizace, která zkoumá podobné nebezpečné sekty a podvodníky...PFO došla k závěru, že v Brownino knihách je sposta nesrovnalostí, nepřesností, nepodložených věcí předkládaných jak fakta...výsledky zveřejňují v knize "Drogy, démoni a deziluze" v r. 1989, v angl. org. znění zde http://www.geocities.com/paulblizard/brown.html

K podobným závěrům dochází i další podobná organizace Answers in Action, která zveřnila i nahrávky ze soudu. anglicky zde ww.answers.org

Tak to je jen stručná biografie, kterou zde uvádím, protože si myslím, že na českém internetu chybí a ti kdo neumí anglicky by o ní neměli být připraveni.

Závěry si vyvoďte sami.
Shrnuto Rebecca Julia Brown (světským soudem označená za nebezpečného narkomana a osoubou trpící paranoidními představami s halucinacemi a schyzofrenií, v křesťanském světě evangelickými, katolickými církvemi - prostě většinou křesťanů - prohlášena za "blázna" hlásajícího bludy) osobně mi nepříde moc ...důvěryhodná? Question
_________________
<em>"Many, many men have been just as troubled morally and spiritually as you are right now. Happily, some of them kept records of their troubles. You'll learn from them - if you want to ... And it isn't education. It's history. It's poetry."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gojim
Druhý pilot
Druhý pilot


Založen: Dec 12, 2003
Příspěvky: 116

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 1:37 pm    Předmět: To je logicke ... Citovat

To je logicke. Ved malo kto totiz tak otvorene hovori o infiltracii krestanskych spolocenstiev ako Rebecca. Ja sa vobec divim ze zije ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra granosalis.cz -> Satanismus Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Stránka vygenerována za: 0.22 sekundy